Какво всъщност е SEO?

Posted by:

В днешни дни, SEO (Search Engine Optimization) е много често използван термин. Всеки един от всеки 5 бизнесмени се интересува от интернет маркетинга и силно желае да класира уеб сайта си на първа страница в Google.

Масовото мнение е че:

Всичко е за класиране на първа страница в Google, когато някой търси конкретни ключови думи.“

Вярно е, но един SEO експерт може да направи много повече от това:

Започва с това, че уеб сайтът ви трябва да се хареса на алгоритмите за ...

Прочети статията →
0

Директории за статии – списък и особености при публикуване

Posted by:

българска директория за статииДиректориите за статии все още са често използвано средство за линк билдинг, въпреки големите промени в алгоритъма на Google, масовите наказания на подобни чуждестранни директории, заспамването им първо с множество изходящи линкове към често „съмнителни“ сайтове, а после споделянето на статиите в едно голямо количество още по-заспамени български социални мрежи (т.н. социалки).

Защо продължаваме да публикуваме в директории за статии?

Може ...

Прочети статията →
0

10 причини защо SEO е непрекъснат процес

Posted by:

SEO оптимизацията заема челните редици при много маркетингови техники, въпреки появата на други канали като социалните мрежи и нарастващата важност на таргетирания трафик към тях. Това твърдение се потвърждава в много доклади, тъй като SEO техниките помагат на уеб сайтовете да излязат на топ позиции в органичното търсене.

Съществуват редица възможности, които осигуряват откриването на уеб сайтове, които сме посетили през изминалия месец. Най-много заслуги се приписват на обикновеното търсене на резултати (например Google или Bing). Голям принос имат и социалните ...

Прочети статията →
0

5 повода да реализирате SEO одит на вашия сайт

Posted by:

Някой ви е казал, че е хубаво да си направите SEO одит на сайта, но вие все още не сте убедени напълно. Обмисляте го и не сте наясно с какво и до колко той би бил полезен за бизнеса ви. Сега тук ще поговорим за 5-те причини, заради които вие трябва да се доверите на професионална SEO агенция и да получите подробен анализ на сайта си.

1. Искате да направите редизайн сайта си

Често фирмите прибягват до редизайн с надеждата да го ...

Прочети статията →
0
Страница 1 от 3 123